OVER MIJ

Vroeger heb ik altijd al een liefde gehad voor bakken. Toen ik klein was wist ik al snel dat ik bakster wilde worden. In 2017 was het eindelijk zover. Ik kon beginnen met de opleiding Zelfstandig werkend Banketbakker. Hier heb ik drie jaar lang veel mogen leren. Verschillende stages gelopen, bij Brood- en Banketbakkerij Gosse Tjoelker en Banketbakkerij en Chocolaterie Boonstra.

In 2020 ben ik geslaagd voor deze opleiding. Hierna ben ik gelijk de opleiding tot Patissier gaan volgen. Dit was een heel leuk jaar met veel excursies en mijn leerzame stage bij Landgoed Lauswolt.

Een tijdje gewerkt als patissier bij Brood- en Banketbakkerij Gosse Tjoelker en een aantal jaren bij De Slotplaats in Bakkeveen! Hier verzorgde ik al het gebak, friandises en high tea's! 

Sinds mei 2024 ben ik te vinden in de keuken van Hotel de Abdij in Dokkum voor het ontbijt en de patisserie!


Vanaf mijn 14e ben ik begonnen met het maken van taarten op bestelling. Veel voor vrienden en familie, maar later ook voor meer onbekenden. Mijn droom was altijd om een eigen bedrijf te starten. In oktober 2021 was het dan eindelijk zover. Ik sta officieel ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel! Met heel veel passie en plezier maak ik nu de mooiste taarten, luxe gebakjes, friandises en het lekkerste chocoladewerk. Inmiddels al mooie samenwerkingen mogen aangaan met Paviljoen de Leyen en De Slotplaats.

Tot op heden worden alle taarten en gebakjes nog thuis gemaakt in Drachten. Mijn ambitie is toch wel een eigen fysieke winkel in de stad of aan huis! Maar daar over droom ik nog even rustig verder…


Bij Sanne‘s Patisserie staan uw wensen centraal. U kunt uw eigen ideeën inbrengen, waardoor uw producten persoonlijk worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bruidstaart, maar ook voor cupcakes. Ook voor chocolade producten, friandises en luxe gebak bent u bij mij aan het juiste adres. 

Mijn doel is om mensen blij te maken met wat de patisserie te bieden heeft, dat is het leukste wat er is! Wie wordt er nou niet gelukkig van een luxe handgemaakte chocoladeletter of een doosje ambachtelijke macarons? Of bruidsparen die de mooiste dag van hun leven vieren met een prachtige bruidstaart of sweet table. Daarom zeg ik altijd: “Een dag zonder taart, is de dag niet waard.”